Welkom op www.computerstunt.nl

Welkom op computerstunt.nl. Een moderne, actuele site boordevol systemen en onderdelen, voor concurrerende prijzen! Zeg maar gerust de meest voordelige computers van Nederland! NB: verzendkosten gelden alleen in Nederland, voor verzending daarbuiten kunt u email sturen. 

Wij hebben geen winkel, maar werken vanuit ons bedrijfspand in Haarlem, Palletweg 27. Voor een betere dienstverlening en uit efficiency-overwegingen hebben wij besloten de afhaaltijden te wijzigen. U kunt dus niet meer in de ochtend bij ons terecht. De nieuwe openingstijden luiden:

Voor afhalen uitsluitend na email dat uw bestelling klaarligt:
maandag, woensdag en vrijdag 13.00 - 17.00 uur. Dinsdag en donderdag uitsluitend op afspraak per email. Betaling PIN of contant.

Voor reparaties en defectmeldingen kunt u afspraken maken uitsluitend per email: info@computerstunt.nl

Voor de goede orde: u kunt bij computerstunt.nl uitsluitend on line bestellen, voor eventuele (oudere) onderdelen die u niet op de site vindt kunt u aanvragen per email.

Palletweg 27

2031 DD Haarlem

023 - 53 44 517

N.B: wij verzenden uitsluitend op maandag, woensdag en vrijdag! Houdt u momenteel rekening met een levertijd van 1-3 werkdagen voor onderdelen en 2-5 werkdagen voor computers. de levertijd geldt af ons bedrijfspand en na ontvangst van uw betaling. Afhalers van computers krijgen voorrang, wij bouwen uw computer in 1-3 werkdagen.

Wij leveren betrouwbare NO NONSENSE computers voor internetten, thuisgebruik of voor op kantoor, met veelverkochte componenten van goede kwaliteit. Wij kopen in bulk in en voeren van alle apparaten meestal slechts 1 of 2 modellen. Daarom zijn wij vaak goedkoper dan anderen. Wij hebben geen showroom of winkel met alle kosten van dien, u bent wel welkom in ons bedrijfspand in Haarlem voor het ophalen van de door u bestelde PC! Op alle nieuwe computers geven wij 1 jaar carry-in garantie.

Wilt u een prima internet/thuiscomputer voor algemeen gebruik, waar de hele familie plezier van heeft of een goede kantoormachine? Of een mooie gamerscomputer voor niet al te veel geld? Koop dan bij ons op computerstunt.nl. Een paar duizend tevreden computergebruikers gingen u voor!!

Bestellen is heel eenvoudig. U klikt op het product dat u interessant lijkt. Daarna krijgt u bij de hele systemen een invulscherm, waarmee u uw eigen configuratie kunt samenstellen. De totaalprijs ziet u meteen. Om te kunnen bestellen en uw bestelling te bevestigen dient u in het bezit te zijn van een geldig emailadres en de bestelling te bevestigen via dat email adres. Bij uw bestelling kunt u de verzendwijze aangeven. Voor rembourszendingen vragen wij een voorschot van de rembourskosten. Ophalen in Haarlem kan, uiteraard betaalt u dan geen verzendkosten. De status van uw bestelling kunt u volgen door even in te loggen! Bestellen kost al met al dus maar een paar minuten van uw tijd.

Mensen: let op! het woord BLACK in een product (optical of FDD) betekent de kleur ZWART, zwart in beige kast kan natuurlijk wel... maar is dat nou wel mooi en bijpassend?

Levertijd is 1-5 werkdagen, vanaf ons bedrijfspand te Haarlem, na ontvangst van uw betaling of -indiien afhalen- na uw bestelling.

De regels voor rembourszendingen zijn: de rembourskosten dienen vooruit betaald te worden.

LET OP: ALLE PRIJZEN OP DEZE SITE ZIJN INCLUSIEF 21 % BTW.

Home Informatie Account Winkelwagen
Computerstunt.nl - De voordeligste computers van Nederland