Verkoopvoorwaarden

  1. Alle aangegeven prijzen, configuraties en levertijden zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en voorraad en worden pas definitief indien u van ons een herbevestiging ontvangt, anders dan en na de automatische bevestiging die u direct na uw bestelling ontvangt.
  2. Computerstunt.nl is nimmer aansprakelijk voor het niet kunnen leveren van een bepaalde aanbieding dan wel het behalen van een bepaalde datum.
  3. De geplande levertijd geldt af ons bedrijfspand, eventuele tijd voor het bezorgen dan wel post opsturen komt dus bij de levertijd.
  4. Alle prijzen gelden inclusief btw en betaling contant bij levering en exclusief vervoers- of rembourskosten. Rembourskosten dienen vooruit betaald te worden, dat is een vaste regel bij rembourszendingen waarvan uitsluitend wordt afgeweken bij vaste klanten.
  5. Het versturen van onze producten per post of per koerier is niet voor ons risico, schadegevallen dienen rechtstreeks met die partijen door u te worden afgewikkeld. Wel kunt u bij ons rekenen op goede verpakking en waar nodig verzekerde verzending. Tevens zijn wij natuurlijk niet verantwoordelijk indien uw post te laat wordt bezorgd.
  6. Conform de wet Verkopen op Afstand bent u gerechtigd een koopovereenkomst te ontbinden binnen 8 dagen na de koopdatum. Dit dient schriftelijk en aangetekend te gebeuren aan Raakwerkcomputers bv/Computerstunt.nl, Palletweg 27, 2031 DD Haarlem. Indien het product reeds is geleverd dient u het terug te (laten) bezorgen, onuitgepakt en nog in de oorspronkelijke door ons geleverde verpakking. Het product dient verder ongebruikt te zijn. Ongefrankeerde zendingen worden uitdrukkelijk geweigerd.?Indien u bijvoorbeeld een harde schijf heeft geformatteerd dan kunt u de koop niet meer ontbinden.
  7. Eventuele klachten over de uitvoering van het product uitsluitend schriftelijk binnen 8 dagen na levering. Per geval zullen wij het uiterste doen om uw klacht zo goed mogelijk op te lossen, een en ander naar redelijkheid en billikheid.
  8. Computers zijn maatwerk, iedere machine wordt speciaal voor de bestelling gebouwd. Indien u om wat voor reden dan ook uw bestelling annuleert, brengen wij 27,50 euro assemblage/de-assemblage en administratiekosten in rekening. Immers wij hebben kosten gemaakt om de order uit te voeren.
  9. Voor het overige levert Computerstunt.nl conform de fabrieksgarantie, soms is dat 6 maanden (accus), meestal 12 maanden. Na die periode kunt u mogelijk nog rechtstreeks bij de importeur/fabrikant terecht, omdat op sommige producten (met name harde schijven) langer dan 12 maanden garantie wordt gegeven. Indien een garantieclaim heeft dient u het defecte onderdeel voor uw kosten naar ons op te sturen. Blijkt dat het onderdeel bij testen dan wel opnieuw formatteren/installeren niet defect te zijn, dan zijn de verzendkosten voor retourneren van het onderdeel voor uw rekening. Tevens brengen wij voor het controleren van niet defecte onderdelen kosten in rekening, met een minimum van 15 euro. Uitgesloten van garantie zijn defecten die ontstaan door zware verstoffing van koelfans, zowel op grafische kaarten, in voedingen als ook processorkoelers. Voor nieuwe beeldschermen geldt: 1 tot 3 jaar garantie on site, dit wordt geregeld via de fabrikant/importeur dan wel een door deze aangewezen service centrum. On site wil zeggen dat bij u thuis wordt omgewisseld. U kunt voor de beeldschermen dus niet bij Computerstunt.nl terecht. In voorkomende gevallen kunnen wij bemiddelen, echter daarvoor kunnen wij kosten in rekening brengen. TFT schermen worden nooit met zero pixel garantie geleverd, daarvoor geldt dus een beperkte aansprakelijkheid. Bij onenigheid dient de koper zelf contact op te nemen met fabrikant of servicecenter.

  10. Computerstunt.nl is een activiteit van Raakwerkcomputers BV te Haarlem. De intellectuele eigendom van de handelsnaam Computerstunt.nl en de teksten op deze website alsmede de vormgeving berust bij Raakwerk Holding BV. Niets van de teksten van deze site mag worden verveelvoudigd of om wat voor manier dan ook gebruikt worden voor publicatie zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming.


Amsterdam,?mei 2007

Home Informatie Account Winkelwagen
Computerstunt.nl - De voordeligste computers van Nederland