Computerstunt.nl | Onderdelen: Software | Windows XP Home NL (OEM van Dell/FSC) INCLUSIEF recovery CD en COA                                Art.nr: 33

Windows XP Home NL (OEM van Dell/FSC) INCLUSIEF recovery CD en COA

Windows XP Home NL (OEM van Dell/FSC) INCLUSIEF recovery CD en COA

Windows XP Home OEM, Nederlands, incl. installatie CD en booklet!

.. WOW! Nu heeft u de kans om wel heel voordelig een nieuw WINDOWS XP Home OEM pakket te kopen! Normale microsoft distributieprijs is E 89 zonder installatie, u betaalt nu voor de Dell/Fujitsu Siemens versie echter slechts E 59!! Deze software is volkomen legaal en de code is gegarandeerd en wordt voor u -als u deze bij een computer bestelt, geinstalleerd en geactiveerd. Wij verzorgen dan voor u het activeren bij microsoft, waarna u recht heeft op alle beschikbare updates.NB: mainboard drivers worden bij de machines bijgeleverd, deze dient u zelf nog te installeren.

De CD en het STARTboekje zijn geheel NIEUW en nog in folie verpakt. De CD is de volledige windows XP Home versie, met opdruk Reinstallation CD van Dell of Fujitsu Siemens. Het Certificaat van Echtheid met uw code komt vanaf een computerkast van DELL/Fujitsu Siemens en de code is 100% gegarandeerd te activeren, vandaar zowel legaal als zeer voordelig.

Gebruik is voorbehouden op slechts 1 computer. Indien u zelf installeert, denkt u dan eraan dat u bij het activeren de ingebakken code even moet veranderen in de code die u op de sticker vindt, online activeren is dan een fluitje van een cent!!

 Mocht u telefonisch willen activeren, denkt u dan eraan dat het in feite een HERinstallatie betreft, dus dat u de harde schijf opnieuw heeft geformatteerd en het besturingssyteem heeft geherinstalleerd.

Na ontvangst kunt u alle updates uitvoeren op uw computer, inclusief de nieuwste servicepacks en de drivers van het moederbord (bv voor geluid of uw grafische kaart). Een Europese rechter heeft bepaald dat deze versie van Windows, al komt deze van een PC van Dell, vrij verhandeld mag worden, mits deze slechts op 1 computer actief is, deze versie is dus volledig en rechtsgeldig.

De prijs voor dit besturingssysteem, -indien u deze bij een computer bestlelt inclusief installatie en activering bij Microsoft- is bij Computerstunt.nl nu wel heel erg laag:

E 59,-


Meer info

Prijs: € 44

Home Informatie Account Winkelwagen
Computerstunt.nl - De voordeligste computers van Nederland