Computerstunt.nl | Onderdelen: Behuizingen | Computerstunt gaat reorganiseren! Hardware nerds help ons!                                Art.nr: 7178

Computerstunt gaat reorganiseren! Hardware nerds help ons!

Toegegeven, de laatste jaren, en zeker gedurende de corona-periode, hebt u weinig nieuws van ons gezien.... We hebben nu de wens om een nieuwe weg in te slaan met een vernieuwd assortiment!

Echter... we hebben naast een slinkende voorraad nieuwe onderdelen, zeer veel gebruikte onderdelen liggen, verzameld en gekregen, en er is vaak te weinig tijd om alles uit te zoeken en online te zetten, omdat de lopende orders en reparatie de meeste aandacht vragen. Zo gaat dat in een klein bedrijf.

Er moet heel wat opgeruimd, uitgezocht en gerecycled worden... Daarom vragen wij nu hulp van ons netwerk en met name de hardware "Nerds" of liefhebbers... We hopen dat u uw wensen wilt kenbaar maken met betrekking tot hardware... Bent u op zoek naar bepaalde mainboards, processors, geheugen, of harde schijven... Laat het ons weten. Als u meerdere items wilt kopen of misschien zelfs een partijtje, zijn wij bereid echt prachtige prijzen voor u te maken!

Email ons uw wensen!

Prijs: € 0

Home Informatie Account Winkelwagen
Computerstunt.nl - De voordeligste computers van Nederland