Computerstunt.nl | Onderdelen: Behuizingen | Computerkast Reparatie Kit: 2 led, 2 switch, 4 handschroeven                                Art.nr: 3013

Computerkast Reparatie Kit: 2 led, 2 switch, 4 handschroeven

Computerkast Reparatie Kit: 2 led, 2 switch, 4 handschroeven

Ideaal voor de honderden computerhobbyisten in ons klantenbestand!

Wist u dat 90 procent van de computer behuizingen dezelfde onderdeeltjes bevatten? Vooral een schakelaartje is iets dat kapot kan gaan, maar meestal wel te repareren is. de standaard 8,5 x 8,5 mm schakelaartjes zijn meestal gemakkelijk te vervangen. U moet alleen soms wat lijmkit verwijderen, het schakelaartje past in een vierkant houdertje of 2 grijpertjes, die wij bv vaak weer vast zetten met een tieripje. Uw grotere ronde knop zit meestal niet eens gelijmd op het schakelaartje... De twee schakelaartjes uit dit setje zijn on/off en reset, en passen op alle standaard mainboards, ze komen uiteraard incl. draad en plastic omhulde stekkertjes, keurig plus en min gescheiden, voor probleemloze aansluiting zonder soldeerapparaat!

Dan verder nog 2 ledjes (meestal groen en oranje), ook keurig met plus en min draadjes en met plastic omhulde stekkertjes voor op het mainboard, er is genoeg draad voor alle miditowers dan wel desktops. Ledjes zitten vaak met een dikke dot lijm in de kast geplakt achter een gaatje, deze zijn ca. 3 mm rond, mocht het gaatje in uw kast kleiner zijn dan kunt u bv met kit deze achter het gaatje plakken. Veel kasten hebben echter een gaatje waar deze ledjes mooi in kunnen schuiven, zodat een klein beetje secondelijm al genoeg is.

Om dit leuke setje af te maken doen we er 4 handschroeven bij (NB met wit plastic omhuld, de afbeelding is slechts ter indicatie), zodat u de computerklep met de hand i.p.v. met de schroevendraaier kunt openschroeven. Ideaal voor zelfbouwers. U kunt de klep supersnel eraf halen zodat u eens in de zoveel tijd uw machine kunt controleren op stof.

Prijs: € 3

Home Informatie Account Winkelwagen
Computerstunt.nl - De voordeligste computers van Nederland