Computerstunt.nl | Onderdelen: Moederborden (AMD) | Defecte mainboards / vga / smartphones / PC-s / voedingen / tablets gevraagd! Niet weggooien!!                                Art.nr: 3842

Defecte mainboards / vga / smartphones / PC-s / voedingen / tablets gevraagd! Niet weggooien!!

Defecte mainboards / vga / smartphones / PC-s / voedingen / tablets gevraagd! Niet weggooien!!

Wij hebben inmiddels aardig wat ervaring opgedaan met de reparatie van mainboarden, tenminste als het om eenvoudige reparaties gaat aan condensatoren, de bios of bijvoorbeeld het verwijderen van een lanchip die oververhit raakt. Soms zijn ook voedingen en videokaarten nog te repareren.

Misschien dat als u een nieuw mainboard koopt en komt afhalen, u uw oude wilt meenemen, soms kunnen wij na reparatie hier een ander een plezier mee doen voor weinig geld. Voor hobbyisten/handelaren: mocht u een aantal defecte borden hebben liggen zonder duidelijke beschadigingen behalve bolle elco's, dan willen wij die graag hebben. Ook uw dode voedingen en VGA kaarten zonder beeld of met rare strepen of tekens zijn welkom!

Als uw mainboard er zo uitziet:

https://www.computerstunt.nl/afbeeldingen/bulgedcapacitor.jpg

Is het meestal een kwestie van het vervangen van die condensatoren die bol zijn, en het bord draait weer! Ook in voedingen komt dit probleem voor, na het vervangen van de bolle elco's werkt de voeding weer een aantal jaren! Anderen zijn er blij mee.

Mochten uw spullen niet meer te repareren zijn dan zorgen wij voor een verantwoorde recycling!
Meer info

Prijs: € 0

Home Informatie Account Winkelwagen
Computerstunt.nl - De voordeligste computers van Nederland